il bel far niente – the beauty of doing nothing

 

Heerlijk luieren in het zonnetje, uren in je boek duiken, een dagje strand of een dag cultuur snuiven in prachtige steden. Voldoende mogelijkheden op ons terrein en in de omgeving.

 

We zijn trots om in deze mooie regio te wonen en vinden het dan ook leuk om onze ervaringen met je te delen. Om je alvast te helpen delen we onze beste tips voor Le Marche en vertellen we je meer over de activiteiten bij Agriturismo Fortuna Verde.

 

Activiteiten

 

Je komt vast naar ons om te genieten van het heerlijke weer, de rust en de Italiaanse sfeer. Lekker ontspannen met een goed boek, een gezellig spelletje spelen of gewoon even helemaal niks… We vinden het belangrijk om je een fijne tijd te bezorgen en dragen graag bij aan het vakantiegevoel! Hierbij zijn het ritme van het platteland, smaak en gastvrijheid onze uitgangspunten.

 

Op ons terrein zijn veel zitjes waar je heerlijk kunt genieten van de rust. Onze hooischuur is de centrale ontmoetingsplek op het erf. Hier staat een kast vol met spelletjes, boeken en speelgoed voor de kleinsten. Een overdekte ruimte voor leuke ontmoetingen, bijzondere gesprekken of een lekkere kop koffie.

 

In de zomer kun je afkoelen in de tub op ons terrein. En tijdens de winterperiode kun je op verzoek gebruik maken van het hot tub arrangement.

 

We bieden verschillende activiteiten aan die je vakantie extra bijzonder maken. Zo kun je bijvoorbeeld deelnemen aan verschillende kookworkshops, wijnproeverijen of meehelpen op de boerderij.

 

telefoon 0039 342 944 1510

 Contrada Fiorano 20

63067 Cossignano (AP)

Italia

info@fortunaverde.com